Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Részeg hal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,5-2 kg hal
5 dl vörösbor
1 evőkanál pirospaprika
kókoszzsír
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma,
só, bors, liszt
petrezselyemzöld
két paradicsom
őrölt köménymag,
borsikafű

Elkészítés:
A halat sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk, majd forró zsíradékban hirtelen kisütjük. Tűzálló tálba tesszük.
Az olajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát. Hozzátesszük a pirospaprikát, a fűszereket, majd a héjától megtisztított és feldarabolt paradicsomot. Végül hozzáadjuk a bort, és a halra öntjük. Sütően fél óráig sütjük.

Tanácsok:
Karfiolrizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Részeges sertésborda » Részeg kisasszonyok 2. » Részeges grapefruitkrém » Részeges szelet
» Részeges malacsült » Részeges dinnyesaláta » Részeg szelet » Részeges nyúlfilé
» Krémes részegbarát » Részeges nyúl szőlővel » Részeg kisasszonyok 1. » Részeg kisasszonyok
» Részeg Izidor » Részeges madártej » Részeges gombafejek » Részeges eperpuding


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.