Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tokai részeges csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Másfél kg csirke comb, só, bors, kakukfű,2 dl fehér bor 1o dkg mazsola 2 evőkanál liszt, 5o dkg orsó tészta olaj kb 1 dl.egy fürt nagy szemű szölő

Elkészítés:
A combokat be pácoljuk, jó ha egy éjszakára a hűtőbe tesszük. (de ha sietünk nem muszály)
lisztbe csak meg hempergetjükés hirtelen át sütjük.Kicsi adagokba.
vissza helyezzük a lábasba és ráöntjük a bort, és a mazsolát jó puhára pároljuk meg-meg kavargatjuk.
esetleg egy kicsi vizel vagy borral meg locsoljuk
Majd leszemezzük a szőlőt és hozzáadjuk az utolsó forrásnál, hogy ne essenek össze a szemek.

A tésztát kifőzzük és tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Barbecue szószos csirke » Göngyölt csirkecombok » Csirkés-gombás lasagne » Csirkés kukorica saláta
» Csirke alaplé » Lecsós csirke kuszkusszal » Baszk csirkemell » Nosztalgia csirkemell
» varga féle csirke » Csirkesaláta / NoSalty » Currys csirke » Chilis-szójás csirkemell
» Gombás tejszínes csirke » Csirkemelltekercs » Curry csirke » Piemonti csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.