Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rumos bundás banán recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
10 dkg liszt
4 banán
2 evőkanál szezámmag
2 teáskanál cukor
1 dl víz
1 lime
1 evőkanál rum
olaj
csipet só

Elkészítés:
A banánokat hámozd meg, majd negyedeld fel őket. A lime-ot facsard ki, és a cukorral, valamint a rummal keverd össze. Tedd bele a banánokat, fedd le a tetejét, és fél órát hagyd állni, hogy az ízek jól beleivódjanak a banánba. A sót és a lisztet keverd össze, majd öntsd fel egy deci vízzel. Verd fel, hogy sima tésztát kapj. A szezámmagokat is keverd bele, majd tedd félre. A banánszeleteket mártogasd bele a lisztes masszába, majd forró olajban süsd meg. Hagyd lecsepegni, majd tálald.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Banán roston sütve » Rumos dióbomba » Banános sütemény » Bundás tojás sütőben
» Mézes-szezámos sült banán » Banana Daiquiri » Banana-Choc Shake » Bundás virsli rántottával
» Narancsos-rumos palacsinta » Hókuszpókusz banános tej » Mennyei banán » Banános be-be-be
» Bundás kenyér zsír nélkül » Bundáskenyér sütőben » Banános kevert süti » Bundás karalábé


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.