Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rumos bundás banán recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
10 dkg liszt
4 banán
2 evőkanál szezámmag
2 teáskanál cukor
1 dl víz
1 lime
1 evőkanál rum
olaj
csipet só

Elkészítés:
A banánokat hámozd meg, majd negyedeld fel őket. A lime-ot facsard ki, és a cukorral, valamint a rummal keverd össze. Tedd bele a banánokat, fedd le a tetejét, és fél órát hagyd állni, hogy az ízek jól beleivódjanak a banánba. A sót és a lisztet keverd össze, majd öntsd fel egy deci vízzel. Verd fel, hogy sima tésztát kapj. A szezámmagokat is keverd bele, majd tedd félre. A banánszeleteket mártogasd bele a lisztes masszába, majd forró olajban süsd meg. Hagyd lecsepegni, majd tálald.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundás szendvics » Mennyei banán » Andi rumos-diós golyója » Banán köntösben
» Banántej » Epres rumos Trifle » Banana split » Banános tekercs(Kata-féle)
» Bundáskenyér ízesen » Avokádó-banán turmix » Banános epres csemege » Bundás kenyér - másként
» Rumos kruszta » Bundáskenyér-szerintem » Banános-habos piskótatorta » Banános bagett


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.