Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-bundás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj (csont nélkül)
liszt
2 tojás
10 dkg trappista sajt reszelve

olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, besózzuk. A felvert tojásba belekeverjük a reszelt sajtot. Nem túl híg masszát kell kapnunk.
A húsokat előbb lisztben forgatjuk meg, majd a sajtos masszában, hogy egyenletesen érje mindenütt. Bő, nem túl forró olajban kisütjük.

Tanácsok:
Köretnek rizibizi illik hozzá, és fejes saláta.


A receptet beküldte: mmacus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-bundás pulykamell » Csülökhús egyszerűen » Édes-savanyú sertéscsíkok » Pulykasült gregorian módra
» Pulykaragu » Fokhagymás csirkemell » Naranccsal sült csirkecomb » Egyszerű csirkemell
» Pulykamedalion bundában » Rántott pacal » Fokhagymás húsgolyók » Vadas libacomb
» Mustáros-tejfölös csirke » Savanyú csirkezúza » Apa-féle vasi pecsenye » Húsgombóc sajtmártással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.