Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-bundás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj (csont nélkül)
liszt
2 tojás
10 dkg trappista sajt reszelve

olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, besózzuk. A felvert tojásba belekeverjük a reszelt sajtot. Nem túl híg masszát kell kapnunk.
A húsokat előbb lisztben forgatjuk meg, majd a sajtos masszában, hogy egyenletesen érje mindenütt. Bő, nem túl forró olajban kisütjük.

Tanácsok:
Köretnek rizibizi illik hozzá, és fejes saláta.


A receptet beküldte: mmacus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-bundás pulykamell » Csirke tárkonnyal bevonva » Borsostokány » Borzas csirkemell 3.
» Nyugdijas pecsenye » Athéni sertéscomb » Spékelt nyúl » Citromos karaj
» Nyúlpecsenye borban » Erdélyi flekken » Rakott csülök » Disznóoldalas sörben sütve
» Mititei » Mátrai Borzaska » Angol máj » Karfiolos sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.