Tutireceptek.hu fejléc

Spagetti gombás-padlizsános raguval recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 nagy padlizsán,
20 dkg gomba,
1 fej hagyma,
só,
bors,
kakukkfű,
olívaolaj
1 csomag spagetti tészta,
reszelt sajt.

* Elkészítés:

Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, jól lecsepegtetjük.
Közben elkészítjük a ragut.
A hagymát finomra vágjuk, üvegesre pirítjuk az olívaolajon.
Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát.
Barnulásig pirítjuk.
Hozzáadjuk a kis kockákra vágott padlizsánt, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük.
Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél 10-15 perc alatt puhára pároljuk.
Ha a ragu elkészült, a tányérokba osztott tésztára halmozzuk, tetejét reszelt sajttal megszórjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges spagetti 2 » Szénbányászok spagettije » Bolognai spagetti másképp » Spagetti szénégető módra
» Fokhagymás-gombás spagetti » Santa Lucia spagetti » Sajtos- tejszínes spagetti » Sült-fõtt spagetti
» Spagetti Pomodori secchi » Bolognai spagetti » Petrezselymes spagetti » Különleges Spagetti
» Bolognai szószos spagetti » Karajcsíkok fügés raguval » Spenótos-tonhalas spagetti » Spagettilepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.