Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszines epres-malnas palacsinta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Palacsintatesztahoz:300g liszt, 2tojas, tej szodaviz, csipetnyi so.
Toltelek:100g eper, 100g malna, 3 dl tejszin, 50g culor (vagy potlo),2 tasak vanilias pudingpor, 1 citrom vagy 1 limett leve.

Elkészítés:
A lisztett simara keverjuk a tojasokkal,pici soval es annyi tejjel(fele szodaviz) hogy tejszin surusegu tesztat kapjunk.15 percig alni hagyjuk,majd palacsintakat sutunk belolle.
A tolteleknek a pudingport simara keverjuk keves vizzel, az eper es malna 2/3 reszet villaval osszetorjuk, cukorral, citrommal izesitett vizben felfozzuk, majd a pudingporhoz keverjuk.Gyenge tuzon folyamatosan keverve suru kreme fozzuk.
Ha kihult hozza adjuk a felvert tejszinhabot es ezzel toltjuk a palacsintakat,a maradek gyumolcsot felbevagjuk ,raszorjuk a kremre es felcsavarjuk a palacsintakat,es porcukorral meghinyjuk.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: gaby67


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes almaleves » Tejszínes pogácsa 2. » Gyümölcsös palacsinta » Almás palacsintatekercs
» Palacsinta Gőzben » Tejszínes gombaszószom » Gombás-tejszínes szendvics » Rántott palacsinta
» Gesztenyekrémes palacsinta » Virágos, rakott palacsinta » Palacsinta-kacsák » Almás, csokis palacsinta
» Tejszínes, kapros csirke » Túrókrémes palacsinta » Málnás palacsinta » Almás-fahéjas palacsinta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.