Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás palacsintalepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
pohár liszt,
1 tojás,
1 pohár tej,
4 alma,
kevés vaj,
fahéj,
cukor ízlés szerint

Elkészítés:
Hámozzuk meg az almát, vágjuk cikkekre. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, tegyük bele az almát, hintsük meg cukorral, és pároljuk 5-10 percig. Készítsünk a többi hozzávalóból sűrű palacsintatésztát, öntsük az almára. Amikor az egyik fele megsült, csúsztassuk a lepényt egy tálra, majd a sületlen felével borítsuk vissza a serpenyőben és süssük készre. Szórjuk meg fahéjas cukorral. Azonnal tálaljuk.

Tanácsok:
gyerekek szeretik,főleg ha csokiöntettel van leöntve ;)


A receptet beküldte: cicaanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés almás lepény » Almás-mogyorós muffin » Almás meleg szendvics » Reform almás lepény
» Almás sült csirke » Gyergyói almás palacsinta » Almás süti másképp » Almás sütőtök
» Almasütemény » Almás különlegesség! » Almás csirkemáj » Almás karaj
» Almás pite mogyoróval » Almás-fahéjas piskóta » Almás - fokhagymás karaj » Almás fasírt


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.