Tutireceptek.hu fejléc

Túrós borkrém recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
25 dkg túró,
8 db tojás,
8 dkg krémpor,
15 dkg cukor,
5 dl fehérbor,
1 dkg fahéj,
1 dkg citromhéj,
1 dkg szegfűszeg.

Elkészítés:
A borból forralt bort készítünk. A tojások sárgájához kevés hideg vizet és krémport adjunk, jól eldolgozzuk, majd lassan hozzáöntjük a forró bort, vízgőz fölött besűrítjük. A tojások fehérjéből vert habot még forrón a krémhez keverjük. A túrót szitán áttörjük és a lehűtött krémekbe keverjük. Poharakban tálaljuk.


A receptet beküldte: sz.andi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós akármi » Dinnyesaláta borkrémmel » Túrós pite élesztővel » Kekszes túrós piramis
» Pehelykönnyü turos pite » Szendvicssütős túrós batyu » Juhtúrós-tejfölös burgonya » Túrós
» Pudingos-túrós krémes » Túrós zabpelyhes pogácsa » Bólyi túroslepény » Túrós kifli
» Gyors túrós lepény » Sós túrós rúd » Hagymás-juhtúrós spagetti » Darás túrós


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.