Tutireceptek.hu fejléc

Túrós borkrém recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
25 dkg túró,
8 db tojás,
8 dkg krémpor,
15 dkg cukor,
5 dl fehérbor,
1 dkg fahéj,
1 dkg citromhéj,
1 dkg szegfűszeg.

Elkészítés:
A borból forralt bort készítünk. A tojások sárgájához kevés hideg vizet és krémport adjunk, jól eldolgozzuk, majd lassan hozzáöntjük a forró bort, vízgőz fölött besűrítjük. A tojások fehérjéből vert habot még forrón a krémhez keverjük. A túrót szitán áttörjük és a lehűtött krémekbe keverjük. Poharakban tálaljuk.


A receptet beküldte: sz.andi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Könnyű túrós pite » Foltos túrós » "Isteni"Túrós süti » Juhtúros rántott hús
» Egyszerű Túrós lepény » Túrós pohárkrém » Túrós szelet » Finom túrós lepény
» Túrós puffancs » Túrós lepényke » Inci nénje túrós pitéje » Andland Reszelt túrósa
» Túrós zabpelyhes süti » 3 rétegü túrós süti » Almás-túrós farsangi fánk » Felvidéki tepsis túrós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.