Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Túrós borkrém recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
25 dkg túró,
8 db tojás,
8 dkg krémpor,
15 dkg cukor,
5 dl fehérbor,
1 dkg fahéj,
1 dkg citromhéj,
1 dkg szegfűszeg.

Elkészítés:
A borból forralt bort készítünk. A tojások sárgájához kevés hideg vizet és krémport adjunk, jól eldolgozzuk, majd lassan hozzáöntjük a forró bort, vízgőz fölött besűrítjük. A tojások fehérjéből vert habot még forrón a krémhez keverjük. A túrót szitán áttörjük és a lehűtött krémekbe keverjük. Poharakban tálaljuk.


A receptet beküldte: sz.andi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málnás-túrós piskótás » Gyümölcsös túrós pite » Habos Túrós Sütemény » Élesztő nélküli túrósfánk
» Túrós cukkini » Túrós-almás lepény » Lusta túrós őszibarackkal » Juhtúrós kelbimbós sali
» Juhtúrós padlizsántekercs » Túrós-csokis rúd muffin » Túrós, gyümölcsös, bögrés » Pehelykönnyű túrós
» Juhtúrós lepény » Kókuszos-túrós golyók » Kapros-túrós palacsinta » Túróspuffancs II.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.