Tutireceptek.hu fejléc

Vad-májpástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg vaddisznó máj
2 db vöröshagyma
25 dkg vaj

bors
rozmaring

Elkészítés:
A hagymát apró kockákra vágjuk,és 2 ek vajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felcsíkozott májat. Fűszerezzük borssal és rozmaringgal, majd lefedve készre pároljuk. Sózzuk, majd húsdarálón daráljuk le. Vajjal habosra keverejük, majd formába töltjük és hűtőben hagyjuk megdermedni.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szezámmagos sütőtökkrém » Májkrémes hagymasaláta » Mézes, sajtos ham and eggs » Tojáskrém..ahogy én szoktam
» Makrélás sprotnikrém » Kaviáros szendvics » Juhászzsemle » Sonkás szendvics 3.
» Retekkrém » Fokhagymás sajtkrém » Sárgarépakrém másképpen » Guacamole (as. avokádó krém)
» Sajtos-sonkás macskafej » Tojáskrém a'la Kátya » Majonézes melegszendvicskrém » Mustáros májaskrém


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.