Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vad-májpástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg vaddisznó máj
2 db vöröshagyma
25 dkg vaj

bors
rozmaring

Elkészítés:
A hagymát apró kockákra vágjuk,és 2 ek vajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felcsíkozott májat. Fűszerezzük borssal és rozmaringgal, majd lefedve készre pároljuk. Sózzuk, majd húsdarálón daráljuk le. Vajjal habosra keverejük, majd formába töltjük és hűtőben hagyjuk megdermedni.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Avokádós szendvicskrém » Medvehagymás fűszervaj » Tojáskrém Grety-módra » Olasz sajtkrém
» Töltött kifli sonkával » Töltött szendvics » Zsemlében sült sonkás tojás » Sajtos, sonkás tortilla
» Gyergyói májpástétom » Francia melegszendvics » Cukkini krém » Szardellakrémes bagett
» Gazdag toast » Zakuszka » Májkrém » Cukkinitzatziki


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.