Tutireceptek.hu fejléc

Vad-májpástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg vaddisznó máj
2 db vöröshagyma
25 dkg vaj

bors
rozmaring

Elkészítés:
A hagymát apró kockákra vágjuk,és 2 ek vajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felcsíkozott májat. Fűszerezzük borssal és rozmaringgal, majd lefedve készre pároljuk. Sózzuk, majd húsdarálón daráljuk le. Vajjal habosra keverejük, majd formába töltjük és hűtőben hagyjuk megdermedni.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundáskenyér ízesen » Meleg, májas szendvics » Csirkés-almás szendvics » Kenőmájaskrém
» Sajtkrémes bundáskenyér » Májsajt » Camembert krém piritósra » Tojáskrém Grety-módra
» Snidlinges tojáskrém » Zöldfűszeres kecskesajt » Tojásoskrém » Almás melegszendvics
» Krumplipürés szendvicskrém » Cukkinis tökmagkrém » Lyukas kenyér » Avokádópüré pirítóssal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.