Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabos melegszendvics recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
80 dkg őrölt zabpehely
annyi langyos víz, amennyi folyós állagot biztosít neki

fűszer tetszés szerint (lehet kömény, chili, bors, oregano, stb..)
sajt
hagyma
libazsír

Elkészítés:
A zabot összekeverem annyi vízzel és fűszerrel, sóval, pici libazsírral, hogy ízletes, folyós masszát kapjak. Minél szilárdabb a massza, annál vastagabb lesz a kenyér!
Előmelegítem a melegszendvicssütőt, majd az egyik részébe annyi masszát kanalazok, hogy befedje. Ráteszem a sajtot, kolbászt, hagymát és a tetejére kerül egy kanállal a zab-masszából.
Összezárom a sütőt és a szendvicset készre sütöm.

Tanácsok:
Finom, puha melegszendvics.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Melegszendvics 2 » Melegszendvics krém » Heni melegszendvicskréme » Gombás melegszendvics
» Zabos epres palacsinta » Update 1 Zabos palacsinta » Újhagymás melegszendvics » Pizzás melegszendvics
» Tojáskrémes melegszendvics » Melegszendvics másképp » Sajtkrémes melegszendvics » Francia melegszendvics
» Olasz melegszendvics II. » Rakott melegszendvics » Zabos palacsinta (Update1) » Melegszendvics finoman


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.