Tutireceptek.hu fejléc

Zabos melegszendvics recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
80 dkg őrölt zabpehely
annyi langyos víz, amennyi folyós állagot biztosít neki

fűszer tetszés szerint (lehet kömény, chili, bors, oregano, stb..)
sajt
hagyma
libazsír

Elkészítés:
A zabot összekeverem annyi vízzel és fűszerrel, sóval, pici libazsírral, hogy ízletes, folyós masszát kapjak. Minél szilárdabb a massza, annál vastagabb lesz a kenyér!
Előmelegítem a melegszendvicssütőt, majd az egyik részébe annyi masszát kanalazok, hogy befedje. Ráteszem a sajtot, kolbászt, hagymát és a tetejére kerül egy kanállal a zab-masszából.
Összezárom a sütőt és a szendvicset készre sütöm.

Tanácsok:
Finom, puha melegszendvics.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párizsis melegszendvics » Zabos epres palacsinta » Avokádós melegszendvics » Sütőtökös-zabos süti
» Melegszendvics » Melegszendvics másképp » Melegszendvics Erzsi módra » Húsos melegszendvics
» Francia melegszendvics » Tojáskrémes melegszendvics » Serpenyős melegszendvics » Rakott melegszendvics
» Almás-kekszes zabos süti » Súlykontroll zabos bucik » Melegszendvicskrém » Modern zabos almás lepény


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.