Tutireceptek.hu fejléc

Húsos melegszendvics recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 db tavaszi vagdalthús konzerv (vagy bármilyen vagdalthús)
2 db főtt egész tojás
1 fej hagyma
tejfől izlés szerint (kb 1 kis doboz)
só, bors

Elkészítés:
A tojásokat villával összetörjük, majd a vagdalthúst is. A hagymát nagyon apró kockára vágjuk, annyi tejföllel összekeverjük hogy krémes állaga legyen. Füszerezzük sóval, borsal.

A kenyér egyik oldalát sütőben megpiritjuk, megfordítjuk és a másik oldalára rákenjük a krémet és megsütjük.


A receptet beküldte: Fanoli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Darálthúsos penne » Húsos rizsgombóc » Húsos, rakott padlizsán » Húsos-spenótos burek
» Húsos-zöldséges tarhonya » Borjúhúsos-bableves » Zöldséges-húsos nyárs » Húsos kínai kel-leves
» Húsos rakott karalábé » Füstölt húsos karalábé » Húsos-gombás cserépedény » Birkahúsos kukoricakása
» Húsos gombóc » Kacsahúsos rizottó » Tojáskrémes melegszendvics » Darálthúsos zöldbab


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.