Tutireceptek.hu fejléc

Almás-mézes-diós csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
8 db alma
5 dkg méz
15 dkg dió
3 dkg vaj
fahéj

olaj

Elkészítés:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk, sózzuk, majd serpenyőben kevés olajon világosbarnára sütjük. Kiszedjük egy tálba, lefedjük és melegen tartjuk.
A cikkekre vágott almákat serpenyőben kevés vajon a fahéjjal és a dióval pirítjuk, pároljuk. Amikor az alma kezd puhulni, hozzáadjuk a mézet. Összeforraljuk és egy csipet sóval ízesítjük.
Párolt rizzsel körítve a csirkemell tetejére szedve tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: ppiiccii


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyros tál csirkemellből » Almás-fűszeres csirkemell » Csirkemell rizibizivel » Sajtos töltött csirkemell
» Bakonyi csirkemell » Csirkemelles saláta » Lecsós csirkemell egytál » Húsvéti rakott csirkemell
» Sajtos csirkemell rántva » Kertvégi csirkemell » Zöldbabos csirkemell » Nosztalgia csirkemell
» Almás csirkemellfilé » Szezámos csirkemell » Barackos csirkemell » Csirkemell almával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.