Tutireceptek.hu fejléc

Bográcsos betyárleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg sertéscomb
10 dkg burgonya
10 dkg zöldborsó
másfél köteg kapor
1 fej vörös hagyma
1 db. sárgarépa
1 db.fehérrépa
étolaj, fűszerpaprika, só

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk. A húst felkockázzuk 4 cm-re. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és kockázzuk. Olajat hevítünk, a hagymát ezen kevés sóval megpirítjuk. Megszórjuk fűszerpaprikával, és vízzel felöntjük, nehogy a paprika megkeseredjen. Fedő alatt pároljuk tovább félig, azután rádobjuk a kockázott zöldségeket, majd pár perccel később a burgonyát és zöldborsót. Amikor a hozzávalók megfőttek, megszórjuk finomra vágott kaporral.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom bográcsos káposzta » Bográcsos - Pásztorleves » Bográcsos székelykáposzta » Hortobágyi betyárleves
» Bográcsos krumplileves » Bakonyi betyárleves » Bográcsos lecsó » Galyasági bográcsos
» Bográcsos tokány » Alföldi betyárleves » Eszter féle rizsleves » Hideg banánkrém leves...
» Erdélyi fokhagymaleves » Kelkáposzta leves fetával » Vörösboros szőlőleves » Bableves szalonnával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.