Tutireceptek.hu fejléc

Bőséges zöldséges ragus hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg baromfi vagy sertés hús
olaj
4-5 fej vöröshagyma
2 petrezselyemgyökér
4 sárgarépa
2 karalábé
1 zellergumó
80 dkg gomba (lehet sampion, vagy csiperke is)
80 dkg zöldborsó
frissen darált bors
sok petrezselyemzöld

tejszín

Elkészítés:
Pirítsuk a hagymát üvegesre, majd adjuk hozzá a húst és pörköljük meg, vagyis addig süssük kis lángon, amíg ki nem ereszti a levét és barnára nem pirul. Majd hígítsuk fel vízzel és hagyjuk főni. A gombát is dinszteljük és pirítsuk, majd daráljunk rá borsot, aztán sózzuk meg. Mielőtt teljesen átsülne a hús adjuk hozzá a zöldséget, majd fűszerezzük és végezetül pedig tejszínnel ízesítsü


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges köles » Zöldséges rakott tészta » Zöldséges, rakott hús » Céklás zöldséges rizsköret
» Zöldséges pirított csirke » Zöldséges burgonyasaláta » Zöldséges-tészta » Zöldséges gombapástétom
» Zöldséges rizs gazdagon » Zöldségestekercs » Zöldséges burgonya leves » Zöldséges ínyenc tarja
» Húsos-zöldséges tarhonya » Zöldségesfasírt » Zöldséges gríz » Rizses zöldséges egytál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.