Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Patiszon leves » Olasz krémsajtleves » Sajtos kenyérleves » Pikáns húsgombóc
» Sups fracie » Erdélyi salátaleves » Rizses málnaleves » Tejszines őszibarackleves
» Mediterrán zöldségleves » Gombás sonkaleves » Csirkés rakott krumpli » Tökbél leves
» Sütőtöklevesem » Mexikói tortilla leves » Csorba maskent » Háromhagymás gombaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.