Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés, parmezános Cézár-saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
15 dkg csirkemell
1 fej saláta
2 teáskanál parmezán
1 dl tejszín
1 szelet kenyér
1 gerezd fokhagyma
1 tojássárgája
1 teáskanál dijoni mustár
olívaolaj
citromlé
oreganó
bazsalikom
petrezselyem


Elkészítés:
A tojássárgáját és a dijoni mustárt annyi olajjal keverd ki, hogy krémes állagot kapj. Ízlésed szerint fűszerezd oreganóval, bazsalikommal, petrezselyemmel és sóval. Add hozzá a tejszínt, de vigyázz, hogy ne legyen híg. A csirkemellet csíkozd fel, sózd meg, és pici olívaolajon süsd meg. Szedd ki a húsdarabokat, és ugyanebben az olajban dinszteld meg a fokhagymát. Szórd bele a felkockázott kenyeret, és pirítsd meg. A salátát alaposan mosd meg, és szedd leveleire. Egy sor levélre rétegezz egy sornyi húst, majd kenyérkockát, és az öntettel locsold meg. Tegyél rá még egy sor levelet, húst, kenyérkockát és öntetet, majd szórd meg parmezánnal.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés-sonkás rizs » Csirkés rakott burgonya » Csirkés egytál » Colában sült csirkeszárny
» Csirkés zöldsaláta » Gombás, csirkés lasagne » Csirkés pitatáskák » Csípős pácolt csirkeszárny
» Csirkés-gombás fussili » Vietnami csirkesaláta » Csirkés rizseshús » Csirkés hagymasaláta
» Juhtúrós csirkesaláta » Parmezános csirkemell 1. » Csirkés kukorica saláta » Kefires csirkeszárny


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.