Tutireceptek.hu fejléc

Eper rumban recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg eper
1 kg cukor
2 dl rum

Elkészítés:
A tisztított epret a kristálycukorral rétegesen az üvegekbe rakjuk.Felül cukor legyen..A rummal felöntjük úgy hogy ellepje az epret és a cukrot.Befedjük(még nem kötjük le) és néhány napra langyos helyre tesszük.Az érlelés befejezése után lekötjük,száraz hűvös helyen tároljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szederlekvár » Vegyes lekvár dinnyével » Ánizsos körte » Alma chutney
» Sárgabarack-őszibarack lekvár » Zöld paradicsomos lekvár » Ribizke lekvár hidegen » Citromos fügelekvár
» Vörösboros szederdzsem » Banánlekvár » Eperlekvár » Kajszibarack lekvár 1
» Sárgabarack lekvár egyszerűen » Citrom-vodka befőtt » Meggy nyersen eltéve » Currys hagymalekvár


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.