Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj II. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

# karaj
# só
# bors
# fokhagyma
# liszt
# kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével tálalom.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fóliában sült karaj » Fokhagymás csirkemell » Fokhagymás süllő » Zsebeskaraj
» Fokhagymás kapros krémsajt » Fokhagymás szelet » fokhagymás sült karaj » Tengerihal fokhagymásan
» Sajtos-fokhagymás csirke » Zöldséges rakott karaj » Fokhagymás gombaleves » Zöldborsós karajszeletek
» Gombás búbos karaj » Ardói töltött karaj. » Fokhagymás vaddisznótokány » Marhakaraj sörben sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.