Tutireceptek.hu fejléc

Fűszeres-pácolt marhaszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg marhafelsál
4 ek olivaolaj

A pácoláshoz:
1 l száraz vörösbor
10 babérlevél
szegfűszeg
fahéj
1 vöröshagyma félbevágva
5 gerezd foghagyma
2 sárgarépa
zeller

Elkészítés:
A húst 3 napig kell a pácban tartani a hűtőben. Lehet szeletekre vagy kockára vágni. A pácolás után 5-6 percig sütjük a húst majd a páclécel együtt készre főzzük.

Tanácsok:
Egészben főtt krumplival és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: RLindi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhaszeletek debrecenivel » Mustáros marhaszelet » Vadas marhaszelet » Pikáns marhaszelet
» Vajpuha marhaszelet » Cukkínis-gombás tarja » Pikáns csirkemell » Domada
» Hétvezér tokány » Almás rakott csirkemell » Sonkás csirkeszelet » Hawaii csirkemell szeletek
» Rizses-gombás sült csirke » "Zutyi" » Részeg csirkemell » Magyaróvári borjúborda


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.