Tutireceptek.hu fejléc

Gyömbéres-csípős csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3 db csirkeszárny
1 evőkanál olaj
csípős pirosarany

gyömbér
feketebors

Elkészítés:
Előző nap pácot készítünk olajjal, sóval, gyömbérrel, piros arannyal és borssal. A csontillesztésnél kettévágott szárnyakat ebben megforgatjuk, és másnapig hagyjuk érlelődni. Ha jól beitta az ízeket, tepsibe soroljuk őket, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fóliás csirkeszárnyak » Kínai csirkeszárnyak » Joghurtos csirkeszárnyak » Pikáns csirkeszárnyak
» Mustáros csirkeszárnyak » Borzas csirkemell 3. » Almás csirke székelyesen » Édes-savanyú csirkemáj
» Csőben sült sertéstarja » Fokhagymás sült oldalas » Tejszínes pulyka fasírt » Erdélyi töltike
» Csirkemellsonka » Sült máj kekszpanírban » Colában sült csirkeszárny » Sült csirke colával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.