Tutireceptek.hu fejléc

Hagymatokány recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
3-4 fej vöröshagyma,
5 dkg. zsír,
só,
1 evőkanál fűszerpaprika,
csipetnyi őrölt feketebors.

Elkészítés:
A vöröshagymát megtisztitjuk és vékony szeletekre felkarikázzuk. A forró zsiron megdinszteljük kevés vizet aláöntve.Sózzuk, borsozzuk s végül a tűzről levéve fűszerpaprikával is megszórjuk.Friss kenyérrel kínáljuk

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymatokány burgonyával » Hagymatokány parasztosan » Csőben sült szárzell » Zsákbamacska
» Rakott padlizsán » Aranysárga karfioltekercs » Krumplis bere II » Ájult imám padlizsánja
» Paprikás zeller » Sajtos-sonkás karfiol » Padlizsános csirkemell » Cukkini - csónakok
» Gombás zöldséges ragu » Gombás ponty » Zöldséges pite » Tejszínes, tojásos karfiol


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.