Tutireceptek.hu fejléc

Gombás ponty recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 szelet tisztított ponty
20 dkg gomba
2 ek. olaj
1 mokk.k. őrölt bors
1 teásk. liszt
vágott petrezselyem
vöröshagyma
1 pohár tejföl


Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk, forró olajban pirosra sütjük, majd tűzálló tálra rakjuk.
Az olajban megdinszteljük a finomra vágott hagymát, a gombát, sózzuk, borsozzuk, zsírjára pirítjuk.
Meghintjük liszttel, rászórjuk a petrezselymet.
Beletesszük a tejfölt és kb. fél dl. vízzel felforraljuk. Ráöntjük a halszeletekre, még 5 percig forraljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirke 2 » Gombás-cukkinis omlett » Gombás rakott csibehús » Gombaszószos szelet
» Csirkés-gombás kavarodás » Gombás vaddisznóragu » Gombás kaszinótojás » Gombás nyárs
» Májas gombás pite » Gombás zöldséges ragu » Gombás csirke másképpen » Tejfeles gombás húsi
» Gombás vadkacsaragu » Kakukkfüves ponty » Spagetti gombás hússal » Gombás hal palacsintaágyon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.