Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
8-10 nagyobb fej gomba
10 dkg juhtúró
6-7 dkg tehéntúró
1 foghagyma
kapor
tejföl 10dkg sajt

Elkészítés:
A gombát megtisztítom és a szárát kivágom, amennyire lehet. Pár percre forró vízben blansírozom. Lecsepegtetem és a túrós keverékkel megtöltöm és egy tűzálló tálba teszem. Tetejét megszórom sajttal és addig sütöm, amíg piros nem lesz a teteje.
Jó étvágyat.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös, gombás nyelv » Sajtos gombás stangli » Csirke gombával töltve » Székely gomba
» Gomba mediterrán módra » Sonkás-gombás karaj » Gombás mártás húsokhoz » Gombás bejgli
» Apró olajos gombafejek » Csirkés-gombás kavarodás » Lecsós, gombás rakott hús » Juhtúrós kelbimbós sali
» Sonkás juhtúrós karfiol » Gombás csirkemájragu » Lengyel gombasaláta » Gomba karfiollal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.