Tutireceptek.hu fejléc

Gombás pogácsa recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
60 dkg gomba, 1 kis fej hagyma, só, bors, fél kg liszt, 1 tojás, zsír, zsemlemorzsa.

Elkészítés:
A gombát megmosom, megtisztítom, majd apróra vágom. A hagymát apró kockákra vágom és a zsírban világosbarnára pirítom. Hozzáadom a gombát, sózom, borsozom és megszórom finomra vágott petrezselyemzölddel. Erős tűzön tovább pirítom, míg a levét el nem főtte. Megszórom liszttel, hozzáadok egy tojást és a masszából pogácsákat formálok. Zsemlemorzsába forgatom és forró zsírban, vagy olajban kisütöm.


A receptet beküldte: álomka71

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás aprólékleves » Gombás Rizslepény » Gombás máj sütőben sütve » Húsos-gombás cserépedény
» Parmezános burgonyapogácsa » Fokhagymás diós pogácsa » Kínai gombás csirkeleves » "Krumplis pogácsa"
» Rámás pogácsa » Rókagombás sonkasaláta » Menyecske pogácsa » Gombás spárga
» Tejfölös, gombás nyelv » Tejfeles gombás húsi » Gombás tortahusi » Gombás burgonyarolád


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.