Tutireceptek.hu fejléc

Lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
halfilé
citromlé

fehér bors
friss kapor
vaj
főtt burgonya

Elkészítés:
Ehhez az ételhez egsézben hagyjuk a bőrtelenített halfiléket.Citromlét facsarunk rá,sózzuk,fehér borssal és vágott friss kaporral meghintjük mindkét oldalát a halnak.
Vajjal megkenjük a méretre szabott alufóliát,és belecsomagoljuk a bepácolt filéket.150fokos előmelegített sütőben 30percig sütjük.
Kibontáskor vigyázzunk,mert a sütésnél keletkezettfinom nedvek összegyűltek a fóliában és ha nem ügyelünk rá,kifolyhat.Ezt a lét beleöntjük egy kis tálba és tálaláskor a kapros főtt burgonyára locsoljuk.
Finom,diétás étel.


A receptet beküldte: moncsibaba100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alufóliában sült spárga » Csirkemáj tejben párolva » Burgonya alufóliában » Alufóliában sült lazac
» Burgonya fóliában » Fóliában sült hús » Savanyú káposzta párolva » Fóliában sült hal
» Fóliában sült zöldségek » Aranymakréla alufóliában » Édes kákoszta párolva » Vegyes zöldköret fóliában
» Fogasfilé bakonyi módra » Fóliában sült csirke » Sült csirke alufóliában » Fóliában sült lazac


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.