Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros burgonyaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
45 dkg burgonya
2 evőkanál liszt,
3 evőkanál olaj,
5 dkg lecsó,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 csokor petrezselyem,
fűszerpaprika,
kömény,
só.

Elkészítés:
A megtisztított, megmosott burgonyát kockákra vágjuk és a levesnek megfelelő mennyiségű hideg sós vízben, az egészben hagyott vöröshagymával együtt feltesszük főni.
Közben zsemleszínű rántást készítünk, amelyet ízesítünk fűszerpaprikával, őrölt köménnyel, zúzott fokhagymával és finomra vágott petrezselyem zöldjével.
Hideg vízzel fölengedjük, a lecsót hozzáadjuk és a tűzről lehúzva simára keverjük.
Amikor a burgonya megfőtt, besűrítjük a levest.
Még egyszer kiforraljuk, és ha szükséges, utóízesítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Böjti burgonyaleves » Újburgonyaleves virslivel » Ír Burgonyaleves » Magyaros rakott tarhonya
» Magyaros karalábéleves » Magyaros tepsis krumpli * » Magyaros rakott csirke » Magyaros pizza
» Magyaros rakott káposzta » Magyaros húsos tekercs » Cukkini magyarosan/2 főre » Magyaros zöldbab főzelék
» Magyaros pulykamell » Spagetti magyarosan » Magyaros kapros pulykamell » Magyaros makaroni



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2016, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.