Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros karalábéleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg karalábé,
3 dkg zsír, vagy olaj,
3 dkg liszt,
1 evőkanál tejföl,
vágott petrezselyemzöld,
só.

Elkészítés:
A karalábét megtisztítóm, meghámozom és vékony szeletekre vágom.
Sózom és vajban fedő alatt megpárolom. (Az íz csak vajpuha karalábénál jön ki teljesen).
Megszórom liszttel, néhány percig pirítom, majd hideg vizet öntök rá. 10-15 percig főzöm.
Levesbetétként tésztát főzök bele.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaleves magyarosan » Magyaros rakott spagetti » Magyaros burgonyaleves » Magyaros pulykamell
» Magyaros Pulykamellragu » Magyaros rakott káposzta » Magyaros pontykocsonya » Magyaros zöldbab főzelék
» Magyaros tepsis krumpli * » Magyaros lasagne » Magyaros kapros pulykamell » Magyaros rakott tarhonya
» Tejfölös karalábéleves » Cukkini magyarosan/2 főre » Magyaros húsos tekercs » Magyaros tepsis krumpli


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.