Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros karalábéleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg karalábé,
3 dkg zsír, vagy olaj,
3 dkg liszt,
1 evőkanál tejföl,
vágott petrezselyemzöld,
só.

Elkészítés:
A karalábét megtisztítóm, meghámozom és vékony szeletekre vágom.
Sózom és vajban fedő alatt megpárolom. (Az íz csak vajpuha karalábénál jön ki teljesen).
Megszórom liszttel, néhány percig pirítom, majd hideg vizet öntök rá. 10-15 percig főzöm.
Levesbetétként tésztát főzök bele.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös karalábéleves » Magyaros gombás húsgombóc » Magyaros húsos tekercs » Magyaros tojássaláta
» Magyaros zöldbab főzelék » Sajtos karalábéleves » Magyaros rakott spagetti » Magyaros makaroni
» Magyaros pulykamell » Magyaros rakott tarhonya » Magyaros gersli » Spagetti magyarosan
» Magyaros burgonyaleves » Magyaros rakott csirke » Karalábéleves » Zöldhagymás karalábéleves


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.