Tutireceptek.hu fejléc

Marhapörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
vesepecsenye vagy marhalábszár
személyenként fél hagyma
kevés pirospaprika
paradicsom
paradicsompüré
zöldpaprika
1 pohár vörösbor

Elkészítés:
Kockázd apróra a hagymát, és kevés olajon fonnyaszd meg. A húst is kockázd, sózd meg, és tedd a hagymához. Süsd addig a hagymás olajban, amíg nyers vörös színét el nem veszti. Ekkor egy mokkáskanálnyi pirospaprikát és egy kevés meleg vizet tegyél rá, majd fedő alatt párold puhára. Amíg puhul, a vizet többször pótolni kell. Közben a paradicsomot és a zöldpaprikát is vágd be, és add hozzá a paradicsompürét.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhapörkölt Gundel módra » Sütőben sült marhapörkölt » Fokhagymás marhapörkölt » Citromos borjúszelet
» Pulykacomb sültalmával » Csirke vadasan » Jamaicai csirke » Pulykamell Gellért módra
» Sertésszelet almával » Fokhagymás csirkemáj sütve » Hamis vadas » Madridi húsosfazék
» Baconba sült fasirt töltve » Indiai csirke lencsével » Rakott zöldség másként » Magyaróvári szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.