Tutireceptek.hu fejléc

Mogyoróhab rumos piskótával recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
• 25 dkg mogyorókrém
• 30 dl habtejszín
• 3 evőkanál cukor
• 3 evőkanál rum
• 8 db babapiskóta
• néhány szem eper vagy málna a díszítéshez

Elkészítés:
A mogyorókrémet egy edényben vízgőz fölött meglangyosítom. A tejszínt a cukorral habbá verem, és lassan, kanalanként a langyos krémbe vegyítem. A babapiskótát rumba mártogatom, majd négy desszertes kehely alját kibélelem vele. Erre halmozom a mogyoróhabot, és legalább egy órára hűtőbe teszem. Tálalás előtt a maradék tejszínhabbal és a friss gyümölccsel díszítem.


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos-csokis szelet » Rumos méz » Rumos muffin » Piskótával töltött piskóta
» Minifánk rumos szilvával » Rumos krokant fagylalt » Rumos csokoládészelet » Palacsinta rumos öntettel
» Eperkrém babapiskótával » Rumos félhold süti » Mézes-rumos-kakaós kocka » Rumos gesztenyegolyó
» Rumosdiós fagyi » Rumos szelet » Rumos áfonyakrém » Rumos bukta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.