Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros-uborkás hústekercs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként:2 szelet sertéskaraj (csont nélkül
l db ecetes uborka
mustár,
pirosarany
bors
étolaj

Elkészítés:
a húst vékonyra kiklopfolod, minegyiket meg kell kenni mustárral, majd Pirosarannyal és megszórni őrölt borssal. A hús egyik szélére tesszük az ecetes ubokát (ha nagyok elvágni kétfelé) és feltekerjük. Fogvájóval megtűzni a két végén és már kész is.

Serpenyőben kevés olajat forrósitunk, és a tekercseket körbe sütjük.

Tanácsok:
Amilyen rövid a recept olyan hamar készül el!

Nem kell sózni, mert a húson kivül minden már eleve sózott.

Kezdőknek is szivesen ajánlom.

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: kevés kcal
Szénhidráttartalom: kevés gramm
Zsírtartalom: kevés gramm

A receptet beküldte: hapcimano


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöld fűszeres hústekercs » Bíborcsiga hústekercse » Zöldséges marhahústekercs » Darált hústekercs
» Fokhagymás hústekercs » Könnyű Spenótos hústekercs » Mozzarellás hústekercs » Baconos hústekercs
» Sajtos hústekercs » Pozsonyi hústekercs » Sajtos-sonkás hústekercs » Hústekercsek
» Különleges hústekercs » Debreceni hústekercs » Spenótós hústekercs » Sonkás hústekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.