Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém, ahogy én csinálom. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 db padlizsán
2 közepes fej lilahagyma
4 gerezzd fokhagyma
2 közepes paradicsom
étolaj

bors

Elkészítés:
A padlizsánokat meghámozom,felkockázom és 180 fokra előmelegített(ha van légkeverésesen)sütőbe tolom.
Kb:20 perc alatt megpuhul(figyelni kell).Fazékban bővebb mennyiségű olajat melegítek,rádobom a közben
nagyon finomra vágott(én aprítógéppel szoktam)lila és fokhagymát majd a felkockázzott paradicsomot.Rárakom a sütőből kivett padlizsánt sózom,borsózom kicsit hagyom összefőni(3-4 perc).A padlizsánt a keverés közben a fakanállal összenyomkodom,ha nem lesz eléggé krémes álagú én műanyag késes turmixba szoktam átkeverni.Nagyon finom.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: nedi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sülthús ahogy mi szeretjük » Parmezános padlizsánkrém » Tiramisu ahogy én készítem » Hókifli, ahogy én csinálom
» Avokádós padlizsánkrém » Martini ahogy én csinálom » Diétás padlizsánkrém » Padlizsánkrém piritóssal
» Flódni, ahogy mi szeretjük » Padlizsánkrémleves májjal » Juhtúrós padlizsánkrém » Brassói, ahogy én készítem
» Meleg Padlizsánkrém » Hókifli, ahogy én tudom » Ahogy én készítem a nyulat » Kátya féle Padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.