Tutireceptek.hu fejléc

Parizer háziasan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg darált csirkemell
2 tojás fehérje
2 dl tejszín
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 ek. liszt,
só, fekete bors

Elkészítés:
Az alkotórészekkel jól összekevert húsmasszát sütőpapírra tesszük, kolbászformára tekerjük. A lezárt sütőpapírt alufóliába csomagoljuk, a végeit megtekerve lezárjuk, mint a cukorkákat. Spárgával 3-4 helyen átkötjük.
Forrásban lévő vízben 35-40 percig főzzük. Kivesszük a vízből, és hagyjuk kihűlni. Hűtőszekrényben tovább hűtjük.

Jól szeletelhető csemegét kapunk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fincsi parizer » Burgonyasaláta háziasan » Májkrém háziasan » Házi parizer
» Bejgli háziasan » Fűszeres csirke » Bakonyi betyárgombóc » Balatoni mustos pecsenye
» Pulykaragu zöldséggel » Párolt-sült oldalas » Sündisznó (római tálban) » Csirkeszárny Orly módra
» Erdélyi aprópecsenye » Sörben sült oldalas » Húsos burgonyabomba » Malac sült...Andi módra!!


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.