Tutireceptek.hu fejléc

Paszternákos krumplipüré (vegan) recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
400 g paszternák
600 g burgonya
200 ml rizstej
40 g növényi margarin
tengeri só
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
A meghámozott, felkockázott paszternákot és burgonyát tegyük fel sós vízben főni. Kb. 25-30 perc alatt megpuhul, ekkor szűrjük le. Öntsük egy tálba, adjuk hozzá a rizstejet és margarint, majd burgonyatörővel törjük pépesre. Ízesítsük sóval, borssal. Jól keverjük el és melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Winter

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szeder smoothie (vegan) » Krumplipüréből » Frankfurti leves (vegan) » Zöldborsókrém (vegan)
» Tzatziki (vegan) » Török rizs (vegan) » Vegan tejföl » Fánk (vegan)
» Pizza (vegan) » Kukorica-krémleves (vegan) » Krumplipürés szendvicskrém » Krumplipürés picsi-pacsi
» Forró csoki (vegan) » Palacsinta (vegan) » Lecsós tarhonya (vegan) » Falafel - vegán


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.