Tutireceptek.hu fejléc

Piemonti mogyorotorta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
200g mogyoro
200g tetszes szerinti fajta liszt
200g cukor vagy ennek megfelelo edesito
200g vaj
2 db tojas
Fel csomag sutopor

Elkészítés:
A mogyorot ledaraljuk. A tojasokat a cukorral (edesitovel) habosra keverjuk, belekeverjuk az olvasztott vajat, es a lisztet amibe belekevertuk a sutoport. Sutopapirral kibelelt tortaformaba tesszuk, 180fokon 30 percig sutjuk

Tanácsok:
Nagyon gyors es egyszeru az elkeszitese, es mindenbol 200 vagy 2 kell, igy konnyu emlekezni az adagokra.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: gribedli***


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piemonti pite » Piemonti csirke » Mogyorótorta nugátkrémmel » Mogyorótorta
» Pirított mogyorótorta » Tönkölyös-almás muffin » Bueno süti » Metres tészta
» Fehér csoda » Marcipános-túros stollen » Rácsos almás Ági módra » Villám piskóta.
» Almás süti Csöpitől » Vargabéles » Darafelfújt » Diós-lekváros zserbó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.