Tutireceptek.hu fejléc

Pontyfilé bundában roppanós zöldségekkel recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
(4 személyre)
80 dkg pontyfilé
2 db citrom
3 db paprika
(zöld, piros, sárga)
1 db cukkini
1 db sárgarépa
2 db tojás
5 dkg liszt
1 dl tejföl
1 dl olaj a sütéshez


Elkészítés:
A pontyfilét 8 szeletre vágjuk, besózzuk, és min. 1 óráig a hűtőbe tesszük. A lisztet a tejföllel, a 2 db tojással, valamint a levesből megmaradt 3 db sárgájával krémesre keverjük, sóval ízesítjük. A halszeleteket megforgatjuk benne, majd forró olajban aranybarnára sütjük. Közben a zöldségeket julienre vágjuk (metéltre), és enyhén sós vízben kb. 5 percig forraljuk, majd lecsepegtetjük, és köretként tálaljuk a hal mellé.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrógombóc diós bundában » Tepsis hús zöldségekkel » Gyors vacsora zöldségekkel » Hal diós bundában
» Mustáros hús bundában » Csirkemell pehelybundában » Töltött pontyfilé » Karaj bundában
» Virsli kukoricás bundában » Máj hagymás bundában » Csirkemell karfiolbundában » Alma fahéjas bundában
» Vörösboros pontyfilé » Köles zöldségekkel » Csirkecomb kókuszbundában » Banán szexi bundában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.