Tutireceptek.hu fejléc

Radnai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70-80 dkg bélszín
15 dkg szalonna
1 hagyma
1 pohár bor
petrezselyem zöld
zsír

bors

Elkészítés:
A hagymát megreszeljük,összekeverjük az apróra vágott petr.zölddel és a borssal.A bélszínt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.A szeletek egyik felét sózzuk a másik felét megkenjük a keverékkel,és ráteszünk egy vékony szelet szalonna szeletet amit két fogvájóval rátűzünk.A szeleteket lábosba rakjuk,forró zsírral meglocsoljuk,ráöntjük a bort és fedő alatt forgatás nélkül puhára pároljuk.Körete:gombás rizs.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigánypecsenye roston » Krumplipecsenye » Kuruc pecsenye » Balatoni mustos pecsenye
» Tejszínes-sajtos pecsenye » Juhászpecsenye » Cukkinis pecsenye » Majorannás aprópecsenye
» Révkalauz pecsenye » Almás-szalonnás pecsenye » Galyasági aprópecsenye » Kiadós pecsenye
» Csopaki aprópecsenye » Lubi pecsenye » Bajor savanyú pecsenye » Szezámmagos szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.