Tutireceptek.hu fejléc

Rakott karfiol, maradék pörköltből recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
maradék sertéspörkölt
1 nagyobb karfiol

tejföl
10 dkg rizs
margarin vagy olaj
sajt

Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben félpuhára főzöm. A maradék pörköltet apró kockákra vágom. Egy tűzálló tálat kikenek margarinnal vagy oljjal, leterítek egy réteg karfiolt, ráteszem a a pörköltet, a pörkölt szaftját előzőleg összekeverem tejföllel, ráteszem a pörköltre, majd az előzőleg megfőzött rizs következik, a maradék karfiolt a tetejére borítom, ráöntöm a maradék tejfölös szaftot, a tetejére reszelt sajtot szórok, és beteszem az előmelegített sütőbe. Addig sütöm, amíg a sajt szépen ráolvad.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolos busasaláta » Pulyka rakottas » Sajtos rakott hús » Rakott karalábé karajjal
» Rakott zöldség másként » Rakott karfiol diétásan » Virslivel rakott zöldbab » Sertésborda karfiollal
» Mákos rakott kifli » Belga rakott krumpli » Karfiol húsos bundában » Zöldséges karfiolleves
» Rakott pecsenye » Zöldséges rakott burgonya » Sütő tökös rakott tál » Hamis sonkás rakott tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.