Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos csirkesült gombás raguval recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg erdei gomba /vargánya,galambica/
1 db vörös hagyma
1 tk fűszerpaprika
1 ek darált paprikakrém
1-2 db paradicsom
2 db paprika
2 gerezd fokhagyma

bors
majoránna
2 ek étolaj
4 db filézett felső csirkecomb

3 ek liszt
1 tk piros porpaprika

A sütéshez:

4 dl étolaj

A csirkecomb tetejére:

1-1 szelet paradicsom
1-1 szelet lapka sajt

Elkészítés:
A gombás ragu készítés:

Étolajon a hagymát megdinszteltem, fűszerpaprikával megszórtam és egy-két kanál vízzel felöntöttem.
Beletettem a szeletekre vágott gombát és befűszereztem sóval, borssal, majoránnával, egy kis darált paprikakrémmel és hozzá adtam a paprikát és a paradicsomot is.
Fél órán belül készre főztem.

A csirke sütése:

A csirkecombot sóztam,paprikával elkevert lisztbe forgattam,majd étolajban kisütöttem.
Egy tepsibe tettem a combokat,rátettem a paradicsom szeleteket és sajttal befedtem.
180 fokra melegített sütőben addig sütöttem, amíg a sajt ráolvadt.

http://receptneked.hu/szarnyas/sajtos-csirkesult-gombas-raguval/


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Börzsönyi gombás máj » Gombás- sajtos csirkemell » Sajtos krumplisaláta » Sajtos zellerropogós
» Őszi gombás szendvics. » Sült sajtos paradicsom » Paradicsom gombás tojással » Sajtos golyók
» Vajas sajtos pogi » Almás-sajtos rakott csirke » Rókagombás őzpörkölt » Feta sajtos spenot
» Gombásalagút » Krémsajtos tésztaöntet » Hamburgi gombasaláta » Könnyű sajtos rúd


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.