Tutireceptek.hu fejléc

Tejfeles gombás húsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bármilyen kockára vágott hús
3 dl fejfel
1 evőkanál vegeta
30 dkg gomba
bors, só
1 evőkanál liszt
1 cs. petrezselyem








evőkanál liszt

Elkészítés:
A húst, gombát, vegetát és a kockára vágott gombát annyi vizzel öntünk fel hogy ellepje mikor meg pulultak csinálunk egy tejfeles habarást és ráöntjük friss petrezselyemmel meg hintjük és felforraljuk.
Kifőtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-gombás penne » Gombás csirkeszárny » Gombás Rizslepény » Mustáros-gombás szelet
» Gombás pástétom » Gombás-Husos Fasirt » Rakott gombás saláta » Gombás tojáskrém
» Gombás zakuszka » Rókagombás csirkemell » Rakott kel gombás rizzsel » Gombász-tészta
» Tejszínes-gombás karfiol » Gombás máj sütőben sütve » Brokkolis-gombás tészta » Gombás tekercsek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.