Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös mustáros majonézes tarja recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagy szelet sertéstarja,vagy karaj

bors
4 dl tejföl
2 evőkanál mustár
1 kiskanál olaj
kis majonéz

Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk vagy ha lehet egy éjszakán át. A tejfölt a mustárral majonézzel só borssal simára keverjük, a hússzeleteket egyenként belemártjuk,ha egy éjszakán át pácoljuk akkor is bele rakjuk a tepsibe és rá a meg maradt tejfölös masszát, majd egy kiolajozott tepsibe egymás mellé fektetjük. A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk, és forró sütőben, fedő alatt addig sütjük, amíg a hús nem puhul meg az ízes tejfölt teljesen magába nem szívja, és szép piros nem lesz.Amikor meg puhult vegyük le a tetejét és pirosra sütjük.

Tanácsok:
Én rizst csináltam hozzá de bár mit csinálhatól hozzá!


A receptet beküldte: rózsa111


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyben sült mustáros karaj » Laskagombás tarja » Sajtos-tejfölös brokkoli » Tejfölös-sajtos karfiol
» Fokhagymás tarja » Majonézes céklasaláta » Krumplis-tejfölös muffin » Rakott mustáros hús
» Tejfölös gombás csirkecomb » Tejfölöskarfiol galuskával » Gombás tarja tepsiben » Majonézes padlizsán
» Tejfölös-kapros saláta » Zöldségragus tarja » Majonézes párizsi » Tejfölös húsos kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.