Tutireceptek.hu fejléc

Vadnyárs csipkeízzel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg vadapróhús
1 evőkanálnyi vadfűszer
2 evőkanál mustár
fél dl olaj

15 dkg csipkeíz
3-4 evőkanál vörösbor

Elkészítés:
A vadhúst keverd el a mozsárban megtört vadfűszerrel,a mustárral,öntsd rá az olajat,majd legalább 1-2 napig érleld a hűtőszekrényben.Sütés előtt a húsdarabokat húzd beolajozott bambuszpálcákra,vagy kis fémnyársakra,és grillrácsra téve,forgatva és a fűszeres olajjal kenegetve süsd pirosra.
A csipkeízt lazítsd fel néhány kanálka vörösborral,a vadhús mellé ennél jobb kísérőt nem is tálalhatnál.


A receptet beküldte: o.melinda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell nyári zöldséggel » Hagymás aprópecsenye » Göngyölt hús olaszosan » Főtt csirkemell fűszeresen
» Majonézes csirke » Gombás csirkemell 2 főre » Marhakaraj sörben sütve » Zőldborsós párizsiszelet
» Csirkemájas rizotto » Ananászos-curry-s csirke » Kímélő vasi pecsenye » Fasírt muffinok
» Hideg hústál » Chilis tarja sült hagymával » Mézes csirke » Szegfűszeges csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.