Tutireceptek.hu fejléc

Vajas-citromos bundában sült hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet pulyka- vagy csirkemell (egyenként 10 dkg-os)
12 dkg vaj
2 darab citrom
liszt
tengeri só, fehér bors

Elkészítés:
A hússzeleteket besózzuk, fehér borssal fűszerezzük. A vaj felét felolvasztjuk, összekeverjük a megmosott citromok lereszelt héjával és kifacsart levével. A hússzeleteket megmártjuk a citrusos vajban, majd lisztbe forgatjuk őket. Egyenlő arányban melegítünk vajat és olajat egy serpenyőben, épp hogy legyen egy kevés zsiradék az alján. A hússzeletek mindkét oldalát megsütjük. Extra szűz olívaolajjal és citromlével ízesített zöldsaláta illik hozzá a legjobban.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virsli kukoricás bundában » Almakarikák bundában » Csirkemell pehelybundában » Bundában sült pulykaérmék
» Hal burgonyabundában » Karaj bundában » Máj hagymás bundában » Pulykamedalion bundában
» Juhsajt szezámos bundában » Alma bundában » Dióbundában sült ponty » Szendvics bundában
» Padlizsán párizsi bundában » Hal diós bundában » Csülök sörös bundában » Bodzavirág bundában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.