Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás édesség recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
350 g liszt,
2 evőkanál cukor,
1/2 kiskanál só,
1 tasak sütőpor,
1/2 kiskanál fahéj,
1/4 kiskanál szerecsendió,
2 db tojás,
2 evőkanál olaj,
300 ml tej,
2-3 alma lereszelve

Elkészítés:
Keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd adjuk hozzá a felvert tojást és a tejet, kavarjuk jól össze. Adjuk hozzá a reszelt almát és még egyszer kavarjuk át. Forrósítsunk fel egy kevés olajat egy serpenyőben és tegyünk egy merőkanállal a palacsintatésztából bele sülni (vigyázzunk ne tegyünk túl nagy adagot a serpenyőbe, hogy ne ragadjon oda). Ha megsült vegyük ki és tegyük egy tányérra (a tányérra tegyünk egy szalvétát, hogy felszívja az olajat). Tálaláskor megszórhatjuk fahéjjal és porcukorral.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bögrés almás-fahéjas süti » Almás fasírt » Birsalmás pulykamell » Almás krémes 2.
» A nagyi almás sütije » Amerikai almás » Almás cobbler » Reszelt tésztás almás pite
» Almás csirkeleves » Almás ananászos csirke » Almaszósz csirkehússal » Almás- túrós rácsos
» Almás különlegesség! » Almás csirke székelyesen » Almás koktél » Tartalmas lencseleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.