Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás piskóta(Kata-féle) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Krémhez

1 db narancs leve
1/2 citrom leve
20 dkg cukor
1,2 kg reszelt alma
2 csomag vaníliás pudingpor
sárgabaracklekvár vagy narancslekvár


1 db 8 tojásos piskótalap

Elkészítés:
Egy közepes méretű tepsiben kisütött piskótalapot 3 lapra vágunk. Az almát meglocsoljuk a citromlével, megpároljuk a cukorral együtt, hozzáadjuk a narancslével elkevert pudingport, és felfőzzük. Az almát kihűtjük, időnként megkevergetve. Az alsó lapot megkenjük lekvárral, ráterítjük a töltelék felét, majd ugyanígy járunk el a következő lappal. A harmadik lapot megszórjuk porcukorral.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszi almás-gombás rizottó » Almás töltött virsli » Almás máglyarakás » Gesztenyés almás lepény
» Amerikai almás » Almás-lekváros pite » Almás puding » Lángolós almásszelet
» Almás sült metélt » Almás diós muffin » Vaníliakrémes almás muffin » Bözsike almáskrémese
» Almásfánkocskák » Almás pite (fahéjas) » Poharas almás » Német Almás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.