Tutireceptek.hu fejléc

Almás piskóta(Kata-féle) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Krémhez

1 db narancs leve
1/2 citrom leve
20 dkg cukor
1,2 kg reszelt alma
2 csomag vaníliás pudingpor
sárgabaracklekvár vagy narancslekvár


1 db 8 tojásos piskótalap

Elkészítés:
Egy közepes méretű tepsiben kisütött piskótalapot 3 lapra vágunk. Az almát meglocsoljuk a citromlével, megpároljuk a cukorral együtt, hozzáadjuk a narancslével elkevert pudingport, és felfőzzük. Az almát kihűtjük, időnként megkevergetve. Az alsó lapot megkenjük lekvárral, ráterítjük a töltelék felét, majd ugyanígy járunk el a következő lappal. A harmadik lapot megszórjuk porcukorral.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás(-diós) zellersaláta » Almás -mézes » Almás-fahéjas szelet » Almás-zabpelyhes szelet
» Update 1 Almás pogácsa » Almás répás kókuszgolyó » ALMAS NASSI » Anna Almás lepénye
» Almás krémes Emyke módjára » Lakodalmas leves » Almás csirkemájas serpenyő » Tökös almás rétes
» Túrós almás muffin » Bözsike almáskrémese » Mesés almás pite » Csokis-almás torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.