Tutireceptek.hu fejléc

Almás piskóta(Kata-féle) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Krémhez

1 db narancs leve
1/2 citrom leve
20 dkg cukor
1,2 kg reszelt alma
2 csomag vaníliás pudingpor
sárgabaracklekvár vagy narancslekvár


1 db 8 tojásos piskótalap

Elkészítés:
Egy közepes méretű tepsiben kisütött piskótalapot 3 lapra vágunk. Az almát meglocsoljuk a citromlével, megpároljuk a cukorral együtt, hozzáadjuk a narancslével elkevert pudingport, és felfőzzük. Az almát kihűtjük, időnként megkevergetve. Az alsó lapot megkenjük lekvárral, ráterítjük a töltelék felét, majd ugyanígy járunk el a következő lappal. A harmadik lapot megszórjuk porcukorral.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diétás almás palacsinta » Almás-mazsolás muffin » Túrós-almás turmixital » Almás sajtsaláta sonkával
» Bécsi almás rétes » Almás édesség » Almás narancslékoktél » Almasütemény
» Modern zabos almás lepény » Zsámboki lakodalmas » Joghurtos-almás finomság » Almás béles
» Almás-morzsás muffin » Almás karaj » Almás bugyor » Almás morzsatorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.