Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászbólé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 nagy doboz (50 dkg) ananászbefõtt, 1 palack félédes fehérbor, 1 palack félédes pezsgõ, 1 dl rum, 2-3 evõkanál porcukor.

Elkészítés:
Az ananászbefõttet leszûröm, majd a gyümölcsöt egy mély bóléstálba teszem. Rászórom a cukrot és ráöntöm a rumot, és befedve, legalább fél napig érlelem a hûtõszekrényben. Ezután felkeverem, ráöntöm a gyümölcs levét és a bort, majd ismét befedem és visszateszem a hûtõszekrénybe. Közvetlenül fogyasztás elõtt, a vendégek szeme láttára feltöltöm a jégbe hûtött pezsgõvel, és azonnal tálalom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kávekrémlikőr » Frozen Strawberry Daiquiri » Spanyol csokoládéital » Bodzaital
» Sangria » Ananászos puncs » Indiai kókusztej » Tojás likőr
» 10 perces gyümölcsleves » Téli puncs » Házi málnalikőr » Mokka puncs
» Sex on the beach » Bécsi kávé » 1001 éjszaka » Bodzavirágszörp


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.