Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forró csokoládé Szentestére recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
(kb.4 adag)
100 ml habtejszín
50 g kakaópor (nem cukrozott)
50 g porcukor
750 ml (3/4l)tej
50 g tejcsokoládé
1 kávésk.mézes fűszerkeverék

Elkészítés:
A habtejszínt habosraverjük.
Akakaóport a porcukorral és a tejjel egy edényben összekeverjük és fejfőzzük.
Acsokoládét kis darabokra törjük és a főzetben megolvasztjuk.
Végül a fűszerkeveréket is hozzáadjuk.
A forró csokoládét pohárba töltjük és a tejszínhabbal díszítjük.

Tanácsok:
A kakaót 4 evők. vörösborral is ízesíthetjük.
A habtejszínt egy teásk-nyi szitált kakaóporral
is márványozhatjuk.
A forró csokoládé ízlés szerint tovább édesíthető.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: babas


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia csokoládéhab » Csokoládés banános tekercs » Forrócsoki - hideg napokra » Borcsokoládé házilag
» Csokoládélikőr 2 » Meggyes csokoládéfagylalt » Spanyol csokoládéital » Fűszeres Forró Csoki
» Csokoládés banánkrém » Csokoládés halom » Csokoládéöntet házilag » Chilis-csokoládés torta
» Egyszerű csokoládétorta » Mini csokoládébomba » Tiroli csokoládékenyér » Tartalmas csokoládékrém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.