Tutireceptek.hu fejléc

Ananászkarika recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg liszt,
18 dkg margarin,
csipetnyi só,
2 kanál cukor,
2 tojássárgája,
1 csomag sütőpor,
2 kanál tejföl,
lekvár,
ananászkarikák,
étcsokoládé.

Elkészítés:
A hozzávalók (kivéve az ananászkarikák, lekvár és a csokoládé) összekeverésével elkészítjük a tésztát, majd kinyújtjuk, és akkora korongokat szaggatunk ki, mint az ananászkarikák.
Egy kikent tepsibe rétegezzük az alapanyagokat: egy karika tészta, lekvár, egy karika ananász, lekvár és egy karika tészta.
Ilyen "tornyokat" készítünk, majd előmelegített sütőben kisütjük.
Végül az olvasztott csokoládéval díszítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott ananászkarikák » Ananászkarika bortésztában » Diós zserbó » Csokiőrület
» Banános csóktorta » Kínai gyöngyök » Nyúlderék » Epres-pudingos süti
» Krémes máktorta 2 » Norvég tekercs » Kakaós linzerkeksz » Citromos habtorta
» Csokoládé holdacska » Bábel tornya » Kakaós fenyő » Epres tiramisu II.


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.