Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bugaci húsos palacsinta recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
sós palacsinták
A húsos töltelékhez:
1 nagy fej vöröshagyma, 1/2 kg darált hús, 1-2 ek. zsiradék, só, bors, majoranna, pici mustár
bundázáshoz, sütéshez: liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj

Elkészítés:
A zsiradékon megfonnysztott vöröshagymára dobjuk a darált húst, fehéredésig kevergetve piritjuk, fuszerezzük és lefedve pár percig pároljuk, ha kell kis vizet öntünk rá.A sós palacsintákat ezzel a masszával betöltjük, és mint a töltött káposztánál a káposzta levelet, felcsavarjuk. Hagyományos módon bundázzuk és kisütjük.
Tartármártást adok hozzá.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsinta Ági módra » Csirkemájas Palacsinta » Rotschild-palacsinta » Húsos derelye
» Zöldséges húsos tészta » Káposztás palacsinta » Füstölt húsos karalábé » Holland palacsinta
» Húsos rántott karfiol » Húsos burgonyagombóc » Palacsinta másként » Palacsintaszendvics
» Bécsi túrós palacsinta » Banános álom palacsinta » Lazacos palacsinta » Palacsinta tejszínben


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.