Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bugaci húsos palacsinta recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
sós palacsinták
A húsos töltelékhez:
1 nagy fej vöröshagyma, 1/2 kg darált hús, 1-2 ek. zsiradék, só, bors, majoranna, pici mustár
bundázáshoz, sütéshez: liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj

Elkészítés:
A zsiradékon megfonnysztott vöröshagymára dobjuk a darált húst, fehéredésig kevergetve piritjuk, fuszerezzük és lefedve pár percig pároljuk, ha kell kis vizet öntünk rá.A sós palacsintákat ezzel a masszával betöltjük, és mint a töltött káposztánál a káposzta levelet, felcsavarjuk. Hagyományos módon bundázzuk és kisütjük.
Tartármártást adok hozzá.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Banán palacsintatésztában » Amerikai almás palacsinta » Bananos palacsinta » Húsos cukkinilepény
» Vári palacsinta (sós) » Argentin palacsinta II. » Darált húsos muffin » Húsos kínai kel-leves
» Ászokpalacsinta » Füstölt húsos karalábé » Zabpalacsinta » Jemeni palacsinta
» Borjúhúsos-bableves » Marhahúsos kuszkusz » Akácos palacsinta » Palacsinta bejgli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.