Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai palacsintabatyu recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 palacsinta, 40 dkg édes-savanyú módra készült hús, 20 szép szál metélõhagyma, vaj.

Elkészítés:
A palacsinta közepébe másfél-két evõkanálnyi ragut teszek és batyunak összefogva metélõhagymával kötöm össze (ha nincs, megteszi a cérnaszál is). Kivajazott tepsibe teszem és a vendégek megérkezésekor a sütöbe teszem. Átsütöm és forrón tálalom.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínaikel-saláta gyorsan » Kínai mézes csirke » Kinai hús » Húsos kínai kel-leves
» Gombás kínai kel » Főzelék kínai kelből » Siu mai - kínai ravioli » Kínai Márványtojás
» Kínai borsos csirke » Kínai malacleves » Kínai teapuncs » Ravioli (kínai módra)
» Kínai kelsaláta » Kínai kel leves » Diétás marha (kínai étel) » Kínai serpenyős zöldség


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.