Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai palacsintabatyu recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 palacsinta, 40 dkg édes-savanyú módra készült hús, 20 szép szál metélõhagyma, vaj.

Elkészítés:
A palacsinta közepébe másfél-két evõkanálnyi ragut teszek és batyunak összefogva metélõhagymával kötöm össze (ha nincs, megteszi a cérnaszál is). Kivajazott tepsibe teszem és a vendégek megérkezésekor a sütöbe teszem. Átsütöm és forrón tálalom.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai kelkáposzta főzelék » Sonkás palacsintabatyu » Csirkemáj kínai módra » Ez kínai-Max konyhájából
» Kínai kel tejföllel » Kínai csirkeszárnyak » Kínai csípős leves » Kínai dióleves
» Húsos kínai kel-leves » 10 perces kínai tészta » Töltött kínai kel » Kínai tészta 10 perces
» Kínai palacsinta » Kínai sült oldalas » Kínai kel - saláta » Kínai erős-savanyú leves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.