Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai palacsintabatyu recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 palacsinta, 40 dkg édes-savanyú módra készült hús, 20 szép szál metélõhagyma, vaj.

Elkészítés:
A palacsinta közepébe másfél-két evõkanálnyi ragut teszek és batyunak összefogva metélõhagymával kötöm össze (ha nincs, megteszi a cérnaszál is). Kivajazott tepsibe teszem és a vendégek megérkezésekor a sütöbe teszem. Átsütöm és forrón tálalom.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai sült oldalas » Kínai csípős leves » Kínai csirkés üvegtészta » Kínai sült rizs
» Kínai egytálétel » Kínai kel - saláta » Kínai erős-savanyú leves » Kínai szezámmagos csirke
» Húsos kínai kel-leves » Sonkás palacsintabatyu » Kínai citromos gombás pipi » Diétás marha (kínai étel)
» Hagymás hús kínai módra » Kínai leves » Siu mai - kínai ravioli » Kínai illatos omlós csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.