Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bundás csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db kicsi csirkecomb

margarin

a bundához:
25 dkg liszt
12 dkg margarin
2 tojás


Elkészítés:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a húst megsózzuk,kicsit állni hagyjuk.
Közben a bundához a lisztet az egyik tojással,a margarinnal,csipetnyi sóval és kevés vízzel összegyúrjuk,fél órára hűtőbe rakjuk.
A combokat vékonyan margarinozott sütőedényben egymás mellé fektetjük,tetejüket megkenjük margarinnal.Forró sütőben szép pirosra sütjük.
A tésztát késfokvastagságúra nyújtjuk,és akkora darabokra vágjuk,hogy 1-1 combot be lehessen csomagolni vele.
Sütőlemezre hejezzük a becsomagolt combokat,tetejüket a másik tojással megkenjük,és forró sütőben pirosra sütjük.

Salátával kínáljuk,de adhatunk hozzá rizst,vagy burgonyát is.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundás szendvics » Rakott bundáskenyér » Gombás csirkecombok » Csirkecombok "Toros"-módra
» Bundás bodza » Töltött bundáskenyér » Rakott, bundás csirkecomb » Édes mézes bundáskenyér
» Bundás rostélyos » Bundás kenyér - másként » Töltött "bundás" tojás » Banános csirkecombok
» Bundás vaníliás fánk » Bundáskenyér (máshogy) » "kanadás bundás" » Töltött bundás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.